Pages

Ms Yvone last day with Aeon Co.(M) Bhd.

Citer kali ni MZH rase kn agk sedih skit la, kerana Bos (Ms Yvone) yg paling disayangi oleh Finance telah meletakan jawatan di Aeon Co.(M) Bhd pd 10 dec 2010. Pada mulanye dia mengadakan mesyuarat tergempar dan memberitahu berita sedih ini kepada anak2 buah nya. MZH da rakan-rakan agk terkejut juga la dgn keputusan yg telah beliau ambil. Tp nk wat mcm ne, da ini keputusan beliau, kita kena la akur juga kn. Ms Yvone telah meninggalkan memori yg amat mendalam kepada kami semua. Beliau telah berkhidmat di Aeon selama 13 thn.

Ms Yvone merupakan bos yg paling sporting yg pnah MZH knl, beliau  sgt mengambil berat terhadap pekerja-pekerja nya dan sentiasa meberi dorongan serta sokongan terhadap kami semua.


Beliau merupakan seorang yg sgt :-
a) Periang
b) Peramah
c) Sopan santun
d) dan yg paling best, slalu belanja makan...hahahahahaGmbr ini merupakan gmbr last day beliau di Aeon. Sebelum beliau pergi, kami warga finance telah mengadakan jamuan kecil-kecilan utk beliau sebagai tanda penghargaan kerana sudi berkhidmat & bekerjasama dgn kami. Akhir kata dari kami warga Finance kepada Ms Yvone.

Good Luck & All The Best ..!!!!

created by,
MZH

No comments:

Post a Comment

Klu nk tawu lebih lanjut...korang click & bace la iklan nie..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...